Kevésbé ismert játékok a magyar online kaszinó oldalakon

A nemzetközi és magyar online kaszinó oldalak immár három évtizede vannak jelen a köztudatban. Talán kevésbé ismert a tény, hogy az első online platform 1993-ban indult el. Persze, nem sokban hasonlított az olyan ma ismert webhelyekhez, amilyen az RTbet magyar kaszinó online oldal.

Azt, hogy egy magyar online kaszinó a kilencvenes években másképp nézett ki, nyilván nem szükséges bővebben ecsetelni. Eleve az internetezés is később, csak az ezredforduló környékén vált igazán tömegessé, úgyhogy az első magyar online kaszinó oldalak csak az első fecskék voltak, amelyeket évről évre korszerűbb platformok követtek.

A magyar online kaszinó oldalak egyik legfontosabb jellemzője, aminek népszerűségüket is köszönhetik, hogy folyamatosan rajta tartják az ujjukat a közvélemény hangulatán és igényein. Szolgáltatásaikat is állandóan az ügyfelek igényeihez igazítják.

Ennek köszönhetően az internetezés három évtizede során kevés olyan iparág van, mint az, amelybe a magyar online kaszinó is tartozik, amelyeket az állandó korszerűsödés, a folyamatos változások jellemeznék.

A legegyszerűbb ezt egy példán keresztül szemléltetni. Míg az első online platformokon befizetési lehetőség se volt elérhető, addig ma már a legkorszerűbb online fizetési módok érhetők el a kaszinókban, beleértve a kriptovalutás utalásokat is.

A játékválaszték ezen évtizedek során folyamatosan bővült, szintén elsősorban a játékosok igényeit követve. Ennek megfelelően ma egy online szerencsejáték oldalon több ezer játék érhető el. A legnépszerűbbek mellett van itt néhány igazi gyöngyszem is. Most ezekből következik néhány.

Hazard

Ez egy kockajáték, ami igazából a sokkal ismertebb craps korábbi változata. Vagyis, az alapszabály nem túl bonyolult: egy játékos dob, a többiek pedig igyekeznek megtippelni a dobás kimenetelét. Izgalmas és változatos játékról van szó, ugyanis számos fogadási lehetőség közül lehet választani.

Klondike

Jöjjön még egy kockajáték. Mivel a kockázás több ezer éves múltra tekint vissza, nem is csoda, hogy az online platformokon is számos válfaja honosodott meg és örvend kifejezetten nagy népszerűségnek. A popularitás másik oka, hogy ezeket a játékokat egyszerű játszani, az egyes menetek gyorsak, pörgősek.

A Klondike egy kombinált játék, amely a blackjack, a craps és a póker egyfajta elegye. A játék során a cél erősebb kombinációt dobni a játékban lévő öt kockával, mint az osztó. A nyerő kombinációk azonosak, mint a pókernél, vagyis egy pár, két pár, három azonos, full house, négy azonos és öt azonos.

Az egyes szám a kártyajátékhoz hasonlóan ásznak minősül. A döntetlen végkimenetel kizárt, ugyanis ebben az esetben az osztó nyer.

Casino War

Ez egy kártyajáték, amelyet sokan azért kedvelnek, mert emlékeztet a gyerekkorban játszott különböző kártyapartikra.

A parti elején az osztó és a játékos és az osztó is egy-egy lapot kapnak. Amennyiben a játékos lapja az erősebb, a tétje dupláját nyeri, ellenkező esetben veszít. A lapok erősségi sorrendje azonos, mint a pókerben, egyetlen különbség az, hogy az ász csak 11-es lehet, vagyis a 2-es a legkisebb.

A játék izgalmas része akkor következik be, amikor az osztó és a játékos azonos értékkel rendelkezik. Ekkor az egyik lehetőség a feladás, amivel a tét fele elveszik. A másik pedig a kaszinó háború, amiről a játék is kapta a nevét.